Lounas

Lounaslista vko 29 (13.-19.7.)

Maanantai
Tofu-kasvisrisotto, Currykastike, Seesamporkkanat, Pullavanukas

Tiistai
Bataatti-kikhernepata, Yrttiriisi, Uunipunajuuret, Omenakiisseli ja kermavaahto

Keskiviikko
Kasvislasagne, Uunijuurekset, Hunajainen puolukkavaahto

Torstai
Punajuurivuoka, Yrttilohkoperunat, Tofu-kasvispaistos, Suklaavanukas

Perjantai
Tofu-kasvisgratiini, Pähkinäiset pannukasvikset, Uuden sadon perunat, Marjakiisseli ja kermavaahto

Lauantai
Kasviswokki, Hapan-imelä kastike, Pilaffikvinoa, Marjarahka

Sunnuntai
Juustoiset kasvispyörykät, Sipuli-kermakastike, Tilliperunat. Papu-kasvispaistos, Porkkanakakku, Suklaavaahto nami


Kasvislounaamme sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, juomat, leivät sekä päivän lämpimän kasvisruokamenun jälkiruokineen. Kahvi tai talon haudutettu yrttitee sisältyy myös lounaaseen.
Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme hyödyntäen luomu raaka-aineita ja lähiruokaa mahdollisimman paljon. Kasvisruokamme ovat pääsääntöisesti vegaanisia ja gluteenittomia, mutta jos ne sisältävät viljaa tai maitotuotteita, niin valmistamme niistä aina myös vegaanisen ja gluteenittoman vaihtoehdon.

Lounashinnat: ma-la 10,90 (lapset 4-12v 5,50) Sunnuntailounas (myös pyhäpäivisin) 15,50 (lapset 7,50)
Pieneen nälkään punnitusruoka 1,90 / 100 g. Ruoka kerätään lautaselle, punnitaan kassalla ja hinnoitellaan painon mukaan.
Perhelounas: 2 aikuista ja 1-3 (4-12v) lasta Hinta ma-la 27,- sunnuntaisin 38,-

-Koronarajoitukset asiakaspaikoista ovat poistuneet 13.7. joten meillä on kaikki asiakaspaikat käytössä. Jatkamme mahdollisuutta ostaa lounas myös TakeAwayna kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Riskiryhmään kuuluville toimitamme pyynnöstä lounaan myös parkkipaikalle.

-Meillä on tehostettu siivous ja vaihdamme usieta kertoja päivässä ruoka-ottimia. Meiltä löytyy käsienpesupisteet sekä naisten, että miesten vessoissa ja lisäksi meillä on käsidesit kassoilla, kahvion ja ruokalinjaston päissä sekä eteisessä ja ulkoterassin ovensuussa. Pesethän kädet tullessasi ravintolaan ja sieltä poistuessa.

-Jos olette kipeä tai edes epäilette tartuntaa, niin ravintolaan EI SAA tulla asioimaan missään tapauksessa ja jos kuulutte riskiryhmään, niin kannattaa välttää sisätiloissa asioimista ainakin ruuhkaisimpaan lounasaikaan.