Lounas

Lounaslista vko 38 (14.-20.9.)

Maanantai
Kikherne-kasvispata, Yrttilohkoperunat, Paahdettu kukkakaali, Marjakiisseli ja kermavaahto

Tiistai
Kasvislasagne, Uunijuurekset, Valkosuklaa-mousse

Keskiviikko
Punajuuripihvit, Yrttikermaviilikastike, Porkkana-perunamuusi, Tofukasvikset, Vadelmakiisseli ja kanelikermavaahto

Torstai
Kasvispaella, Yrttiriisi, Uunipunajuuret, Pullavanukas ja vaniljakastike

Perjantai
Täytetyt paprikat, Bataatti-kermaperunat, Currykastike, Mangorahka

Lauantai
Feta-munakoisovuoka, Pilaffiriisi, Hunajaiset uunijuurekset, Hillomunkki

Sunnuntai
Kasvisbrunssi: Salaatteja, hedelmiä, leipiä, croissantit, lämpimiä kasvisruokia, jälkiruokia, kakkuja, leivoksia, nameja ym. kahvi, tee


Kasvislounaamme sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, juomat, leivät sekä päivän lämpimän kasvisruokamenun jälkiruokineen. Kahvi tai talon haudutettu yrttitee sisältyy myös lounaaseen.
Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme hyödyntäen luomu raaka-aineita ja lähiruokaa mahdollisimman paljon. Kasvisruokamme ovat pääsääntöisesti vegaanisia ja gluteenittomia, mutta jos ne sisältävät viljaa tai maitotuotteita, niin valmistamme niistä aina myös vegaanisen ja gluteenittoman vaihtoehdon.

Lounashinnat: ma-la 10,90 (lapset 4-12v 5,50) Sunnuntaibrunssi (myös pyhäpäivisin) 15,50 (lapset 7,50)
Pieneen nälkään punnitusruoka 1,90 / 100 g. (ei sunnuntaibrunssi) Ruoka kerätään lautaselle, punnitaan kassalla ja hinnoitellaan painon mukaan.
Perhelounas: 2 aikuista ja 1-3 (4-12v) lasta Hinta ma-la 27,- sunnuntaibrunssi 38,-

-Meiltä löytyy käsienpesupisteet sekä naisten, että miesten vessoissa ja lisäksi meillä on käsidesit kassoilla, kahvion ja ruokalinjaston päissä sekä eteisessä ja ulkoterassin ovensuussa. Pesethän kädet tullessasi ravintolaan ja sieltä poistuessa.

-Jos olette kipeä tai edes epäilette tartuntaa, niin ravintolaan EI SAA tulla asioimaan missään tapauksessa ja jos kuulutte riskiryhmään, niin kannattaa välttää sisätiloissa asioimista ainakin ruuhkaisimpaan lounasaikaan.