Lounas

Lounaslista vko 44 (26.10.–1.11.)

Huom: Maanantai-perjantai asiakaspaikoista 50 % käytössä ja sunnuntaina 1.11. uusien määräysten mukaisesti 75 % asiakaspaikoista käytössä

Maanantai
Chilisin-carnee. Kasvisriisi, Pannukasvikset, Pullavanukas

Tiistai
Kasvislasagne, Uunijuurekset, Punaherukkakiisseli ja kermavaahto

Keskiviikko
Nyhtökaura-perunavuoka, Papukasvikset, kevätkääryleet, marjakaurapaistos ja vaniljakastike

Torstai
Punajuuri-fetapihvit, Yrttikermaviilikastike, Porkkana-perunamuusi, Linssi-kasvikset, Herkkurahka

Perjantai
Nachoperjantai: Härkisnachot, Kasvisriisi, Cheddar-juustokastike, Voisilmäpulla

Lauantai
KEHÄKUKKA SULJETTU, EI LOUNASTA


Sunnuntai
Kasvisbrunssi Halloween-teemalla: vihersalaatti, nachosalaatti, kikherne-porkkanasalaatti, yrtti-kermaviilikastike, hedelmiä, leipiä, croissantit, kurpitsalohkot, kasvispaistos, punajuuri-halloumpihvit, lätyt ja appelsiinimarmeladi, Halloween jälkiruokia, nameja ym. kahvi, tee

Uusien koronarajoitusten mukaisesti meillä on asiakaspaikoistamme 50% käytössä. 1.11.2020 ALKAEN 75% asiakaspaikoista käytössä. Kahvilatuotteitamme sekä lounasta ja brunssia saa myös mukaan valmiiksi pakattuna takeawyastioihin. Mikäli haluat lounaan/brunssin mukaan valmiiksi kerättynä, muistathan soittaa hyvissä ajoin ennen klo 11.00. Klo 11 jälkeen take away onnistuu myös, mutta asiakkaan itse keräämänä. Kahvilatuotteita pakkaamme mukaan koko päivän!

Muistathan myös nämä:

-Käsienpesu ja käsidesin käyttö myymäläämme saapuessasi

-asioithan meillä vain terveenä

-yritä pitää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä muihin asiakkaisiin

Kasvislounaamme sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, juomat, leivät sekä päivän lämpimän kasvisruokamenun jälkiruokineen. Kahvi tai talon haudutettu yrttitee sisältyy myös lounaaseen.
Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme hyödyntäen luomu raaka-aineita ja lähiruokaa mahdollisimman paljon. Kasvisruokamme ovat pääsääntöisesti vegaanisia ja gluteenittomia, mutta jos ne sisältävät viljaa tai maitotuotteita, niin valmistamme niistä aina myös vegaanisen ja gluteenittoman vaihtoehdon.

Lounashinnat: ma-la 10,90 (lapset 4-12v 5,50) Sunnuntaibrunssi (myös pyhäpäivisin) 15,50 (lapset 7,50)
Pieneen nälkään punnitusruoka 1,90 / 100 g. (ei sunnuntaibrunssi) Ruoka kerätään lautaselle, punnitaan kassalla ja hinnoitellaan painon mukaan.
Perhelounas: 2 aikuista ja 1-3 (4-12v) lasta Hinta ma-la 27,- sunnuntaibrunssi 38,-

-Meiltä löytyy käsienpesupisteet sekä naisten, että miesten vessoissa ja lisäksi meillä on käsidesit kassoilla, kahvion ja ruokalinjaston päissä sekä eteisessä. Pesethän kädet tullessasi ravintolaan ja sieltä poistuessa.

-maskisuositus