Lounas

Lounaslista vko 4 (24.-30.1.)

Maanantai
Härkisbolognese, Spagetti, Pannukasvikset, Leivonnainen

Tiistai
Punajuurivuoka, Yrttilohkoperunat, Tofukasvikset. Pappilan Hätävara

Keskiviikko
Uunibataatit, Yrttiriisi, Currykastike, Banaanilassi

Torstai
Kasvispaella, Kurkumariisi, Uunipunajuuret, Marjatriffle

Perjantai
Täytetyt crepit, Linssi-ratatouille. Paahdetut perunat, Paahtokiisseli ja vadelmahillo

Lauantai
Munanuudeliwokki, Tamarinkasvikset, Appelsiiniriisi

Sunnuntai
Kasvisbrunssi: Salaatteja, hedelmiä, leipiä, croissantit, lämpimiä kasvisruokia, jälkiruokia, kakkuja, leivoksia, nameja ym. kahvi, tee

Lounas noutopöydästä ma-la klo 11-14, Sunnuntaisin klo 11-15
Mikäli haluat lounaan/brunssin mukaan valmiiksi kerättynä, muistathan soittaa ennen klo 10.00. Take away onnistuu myös lounasaikaan, mutta asiakkaan itse keräämänä. Kahvilatuotteita pakkaamme myös mukaan koko päivän!

Kasvislounaamme sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, juomat, leivät sekä päivän lämpimän kasvisruokamenun jälkiruokineen. Kahvi tai talon haudutettu yrttitee sisältyy myös lounaaseen.
Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme hyödyntäen luomu raaka-aineita ja lähiruokaa mahdollisimman paljon. Kasvisruokamme ovat pääsääntöisesti vegaanisia ja gluteenittomia, mutta jos ne sisältävät viljaa tai maitotuotteita, niin valmistamme niistä aina myös vegaanisen ja gluteenittoman vaihtoehdon.

Lounashinnat: ma-la 11,50 (lapset 4-12v 6,-) Sunnuntaibrunssi 15,90 (lapset 7,90)
Pieneen nälkään punnitusruoka 2 euroa/ 100 g. Ruoka kerätään lautaselle, punnitaan kassalla ja hinnoitellaan painon mukaan. (ei brunssi)
Perhelounas: 2 aikuista ja 1-3 (4-12v) lasta Hinta ma-la 29,- sunnuntaibrunssi 39,-

Noudatamme voimassa-olevia koronarajoituksia. Asioithan meillä vain terveenä ja muista huolehtia käsihygieniasta. Maskisuositus.