Lounas

Lounaslista vko 15 (19.-25.4.)

Maanantai
Feta-kasvispastavuoka, Uunijuurekset, Leivonnainen

Tiistai
Punjuurivuoka, Yrttilohkoperunat, Tofu-kasvikset, Marjarahka

Keskiviikko
Afrikkalainen kasvispata, Pilaffiriisi, Kevätkääryleet, Spelt-pannukakku ja hillo

Torstai
Munanuudeliwokki, Tamarin kasvikset, Marjakiisseli ja kermavaahto

Perjantai
Uunibataatit, Yrttiriisi, Currykastike, Pappilan hätävara

Lauantai
Täytetyt kasviswrapit, Seesamporkkanat, Cheddarkastike, Mangolassi

Sunnuntai
Kasvisbrunssi: Salaatteja, hedelmiä, leipiä, croissantit, lämpimiä kasvisruokia, jälkiruokia, kakkuja, leivoksia, nameja ym. kahvi, tee

19.4.2021 alkaen avaamme ovemme ja uusien koronarajoitusten mukaisesti meillä on 50% asiakaspaikoista käytössä. Kahvilatuotteitamme sekä lounasta ja brunssia saa myös mukaan valmiiksi pakattuna takeawyastioihin. Mikäli haluat lounaan/brunssin mukaan valmiiksi kerättynä, muistathan soittaa hyvissä ajoin ennen klo 11.00. Klo 11 jälkeen take away onnistuu myös, mutta asiakkaan itse keräämänä. Kahvilatuotteita pakkaamme mukaan koko päivän!

Muistathan myös nämä:

-Käsienpesu ja käsidesin käyttö myymäläämme saapuessasi

-asioithan meillä vain terveenä

-yritä pitää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä muihin asiakkaisiin

Kasvislounaamme sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, juomat, leivät sekä päivän lämpimän kasvisruokamenun jälkiruokineen. Kahvi tai talon haudutettu yrttitee sisältyy myös lounaaseen.
Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme hyödyntäen luomu raaka-aineita ja lähiruokaa mahdollisimman paljon. Kasvisruokamme ovat pääsääntöisesti vegaanisia ja gluteenittomia, mutta jos ne sisältävät viljaa tai maitotuotteita, niin valmistamme niistä aina myös vegaanisen ja gluteenittoman vaihtoehdon.

Lounashinnat: ma-la 10,90 (lapset 4-12v 5,50) Sunnuntaibrunssi (myös pyhäpäivisin) 15,50 (lapset 7,50)
Pieneen nälkään punnitusruoka 1,90 / 100 g. (ei sunnuntaibrunssi) Ruoka kerätään lautaselle, punnitaan kassalla ja hinnoitellaan painon mukaan.
Perhelounas: 2 aikuista ja 1-3 (4-12v) lasta Hinta ma-la 27,- sunnuntaibrunssi 38,-

-Meiltä löytyy käsienpesupisteet sekä naisten, että miesten vessoissa ja lisäksi meillä on käsidesit kassoilla, kahvion ja ruokalinjaston päissä sekä eteisessä. Pesethän kädet tullessasi ravintolaan ja sieltä poistuessa.

-maskisuositus