Ajankohtaista

Koronatiedote 1.6.2020

Avoinna joka päivä klo 10-18. Lounas joka päivä klo 11-15. Tervetuloa!

-Lounaspöydän olemme järjestäneet hallituksen uusien määräysten mukaisesti niin, että asiakas saa valmiin annoslounaan kassalta. Ruokien itsepalvelu on toistaiseksi kiellettyä, joten henkilökuntamme tarjoilee annokset noutotiskiltä. Lounas sisältää salaattiannoksen, päivän lämpimän kasvisruuan, leivät, juomat, jälkiruuan ja kahvin / teen.

-Jatkamme mahdollisuutta ostaa lounas myös TakeAwayna kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Riskiryhmään kuuluville toimitamme pyynnöstä lounaan myös parkkipaikalle.

-Ravintolan ja kahvilan asiakaspaikat olemme järjestäneet niin, että meillä on sisätiloissa puolet asiakaspaikoista käytössä ja lisäksi kahdella ulkoterassilla ja eri puolilla pihaa ja näytepuutarhaa runsaasti pöytiä ja tuoleja, joissa voi turvallisesti ruokailla ja kahvitella. Ruuhka-aikaan saattaa olla hetkittäin niin, että joudumme rajoittamaan asiakkaiden pääsyä sisätiloihin.
-Meillä on käsienpesupisteet sekä naisten, että miesten vessoissa ja lisäksi käsidesit kassoilla ja kahvion ja ruokalinjaston päissä sekä eteisessä.

-Jos olette kipeä tai edes epäilette tartuntaa, niin ravintolaan ei saa tulla sisälle asioimaan ja jos kuulutte riskiryhmään, niin kannattaa välttää sisätiloissa asioimista.