Ajankohtaista

Koronatiedote 22.6.2020

Avoinna joka päivä klo 10-18. Lounas joka päivä klo 11-15. Tervetuloa!

-Lounaspöydän olemme järjestäneet hallituksen uusien määräysten mukaisesti niin, että asiakas saa jälleen ottaa lounaan itse noutopöydästä. Ottimia vaihdamme useita kertoja päivässä.

-Ravintolan ja kahvilan asiakaspaikat olemme järjestäneet niin, että meillä on sisätiloissa 75 prosenttia asiakaspaikoista käytössä ja lisäksi kahdella ulkoterassilla ja eri puolilla pihaa ja näytepuutarhaa runsaasti pöytiä ja tuoleja, joissa voi turvallisesti ruokailla ja kahvitella turvavälit huomoiden. Ruuhka-aikaan saattaa olla hetkittäin niin, että joudumme rajoittamaan asiakkaiden pääsyä sisätiloihin.

-Meillä on käsienpesupisteet sekä naisten, että miesten vessoissa ja lisäksi käsidesit kassoilla ja kahvion ja ruokalinjaston päissä sekä eteisessä. Jokainen asiakas on velvollinen huolehtimaan käsihygieniastaan.

-Jatkamme mahdollisuutta ostaa lounas myös TakeAwayna kotona tai työpaikalla nautittavaksi. Riskiryhmään kuuluville toimitamme pyynnöstä lounaan myös parkkipaikalle.

-Jos olette kipeä tai edes epäilette tartuntaa, niin kahvilaan, ravintolaan tai myymälään EI SAA tulla asioimaan ja jos kuulutte riskiryhmään, niin kannattaa edelleen välttää sisätiloissa asioimista.