Lounaslista vko 8 (19.-25.2.)
Maanantai
Savu-tofu perunavuoka, Pannukasvikset, Paahdetut kikherneet, Hedelmäinen cous-cous jälkiruoka
Tiistai
Curry-kasvispata, Jasmiiniriisi, Kevätkääryleet, Pullapitko, hillo, kermavaahto
Keskiviikko
Tomaattinen parmesan-pastavuoka, Uunijuurekset, Marjakiisseli ja kermavaahto
Torstai
Kikherne-kasvisrisotto, Hapan-imeläkastike, Falafel tikut, Herkkurahka
Perjantai
Täytetyt paprikat, Yrttikermaviilikastike, Bataatti-kermaperunat, Haudutettu parsakaali, Hillomunkki
Lauantai
Kasvislasagne, Uunijuurekset, Spelt-pannukakku ja omenahillo
Sunnuntai: Kasvisbrunssi:
Salaatteja, hedelmiä, leipäpöytä levitteineen, lämpimiä kasvisruokia. jälkiruokapöytä joka sisältää oman keittiön makeita leivonnaisia sekä herkkuja ja nameja. Juomat ja luomukahvi / yrttitee